Thursday, September 25, 2008

pizza hut ke kfc...

Sbenarnye dah lama plan ngan bebudak umah nak bkk pose kt luar.tp maklumlah apa2 pun kene tunggu gaji mashuk dulu..
plannye nak mkn pizza.tp sampai jer kt alamanda tue tengok2 pizza hut tgh renovate.adus...frust menonggeng.rs cam nak jer guling kt lantai bt gaya cam bebdk bl tak dpt apa yg dia nak.
pastu semenye jd blur..dah tak tau nak mkn pe..
nak makan ayamas taun lepas dah mkn kt sini.heheh
chicken rice penuh plak...
last2 mkn kfc jer lah...

layan la gambr kt bawah yer...


nielah member atie yg mcm biskut chpismore tue..dah lama x jumper smalam br jumper blk.mcm jejak kasih plak.hheheh



mai n k.maz.si mai nie bkn member umah.tp member ktorang gak.penah tido umah ktorang.dia nak join.ok gak.ramai2 lagi meriah


anom ngan akak atie


hover betul minah nie..heheh



bkn atie punye sorang tau.atie mkn set zinger jer.nasi tue akak atie yg punyer.hahahh(bt gaya mcm dlm filem ahmad albab)

thai or cili

konfius nak mkn per.last2 ambik set festive jer..

"over betul la adik aku nie"...
3 nie dah kawin,3 lagi belum.

5 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

sedap tu bukak kat pizza hut....
boleh mkn pizza yg jejari tu...star crunci kot...kak zana lupa ler....
tp , x dpt pizza..dpt kfc pun ok what...festive meal tu sodaappp...suke ngan sup dia...
semlm pun kak zana buka kfc tau..jgn ingan anak dara jer buka kat kfc....mak dara nie pun bukak kat kfc k.....

nak sos cili thai, boleh tak?

re : betul...nanti dah kawen..shopping bebyk k.....coz' ada banker kan...hik hik hik...ajaran sesat nie atie....

lieya_latif said...

hai atie....

wah2 KFC....mkn tak kfc yg baru tu..sedapkan....akak awal start puase dah cari bende tu...yele terpengaruh ngan iklah kat tv keh keh keh

atie, rehat tadi akak gi alamanda ..saje gi tgk sale baju lelaki n budak....tak cukup lee sejam!!!! harus esok ke sane lagi...keh keh keh ...

psst...big apple nak bukak kat alamanda tau tak lame lagi...nyum nyum nyum.... he he he

eija28 said...

KFC pun sodapappp!!!!lieya betul ke BIG APPLE nak buka kat alamanda....harus terjah nanti...

ai said...

~SLAMAT HARI RAYA UTK ATIE~

salam perkenalan ye dek comey!

fieyla said...

oits..hahah..ko mkn tuh jekk ke atie?ape brgg mkn tuh jekk..mkn la ayam..cheezy wedgers ke ape kee..nie burger jekk..huhuhu..

nuffnang