Wednesday, October 15, 2008

makan pree 2....

Sebelum korang tgk gambar kt bawah nie,atie nak mintak maap bebanyak.
tajuk memang pasal makan,tp gambar makanan langsung x der.sebab atie x sempat nak tangkap gambar,orang datang x putus2.kt umah c.su atie pun x sempat nak tangkap gambar banyak,leka layan anak si ina ngan si ina nie.
Lepas makan2 kt umah c.su atie nie,malam tue,atie bertolak ke nilai n9.
umah mak sedara atie yg sorang lagi.(cek do)
dia nak buat open house keesokkannya.jd kitaorang bergegas ke sana.
nak tolong apa yg patut.hehehe...
padahal x der pun tolong sgt.tolong kupas bawang jer.itupun atie surrender awal2 lagi.
sebab empangan air mata atie nie dah pecah.air mata turun dengan lebatnya..
cek do buat nasi dagang...fuh...dengar jer dah terliur.atie dah lama giler tak makan nasi dagang nie.blk kg aritu ader gak bt permintaan kt mak,tp mak sibuk sgt.tak sempat nak masak.atie nak masak sendiri,bukannya atie tau pun.dia kene air tangan orang tua jgk, br sedap.heheh(alasan)
Biler dah tarik diri awal lagi dpd kupas bawang tue.atie apa lagi duk depan tv la.hehehehe.


nie sepupu atie.nur kamelia huda.pandai sgt senyum.padahal baru jer braper bulan.




yg baju kurung ijau tue c.su.yg pgg baby tue c.do yg sorang lagi kt blakang nun c.na.mak sedara atie gak.semenyer adik mak.mmg atie rapat ngan diorang dpd kecik lagi.yg nmpk kepala jer tue,akak atie.

2 comments:

lieya_latif said...

tu yg syok time2 raye ni kan ...byk tul org buat makan2...boleh kite tumpang makan pree....he he he he he

atie, comelnye sepupu ko nie...name pun sedap....glamer uuuu....

Eda said...

hye atie..
thanks sudi drop by @ my blog..
atie budak m.com gak erh..

nuffnang