Friday, June 24, 2011

Nak membebel jap....

Lama betul tak membebel kt blog kan.....entry2 atie banyak yang dah singkat.....lately nie kering idea la.....banyak nak cakap sbenarnya...tapi seme terbantut kt urat tengkok...tak sempat nak luah...ngeh...ngeh...ngeh.....so...sementara keje pun dah habis....
Eh....ada lagi.....tapi tuelah biler atie pandang jer file nie dah rasa meluat......mamat tuelah punyer pasal.....hari tue beria tak nak badge ko kan.....pastu biler dah kene batal......terhegeh-hegeh datang nak badge balik......pasal ko la kepala aku sakit nak bt paper ok.......heh.......
Bukan tue nak bebel...tapi nak bebel satu bab nie.....kt pesbuk tue.....mak tak kisah korang nak update status apa pun....tapi plisss la........cuba lah guna perkataan yang mak paham skit.....nie dah mcm budak 4 tahun jer baca status korang....satu2 ayat tue nak kene ambik masa berminit2 nak kaji maksud perkataan tue.....konpius mak ok.........
Nie mak bagi contoh yer.......
*t'tn2
naik pening ok duk mikir apekebenda la budak nie merepek.......atie duk baca "tertandua"......yerlah....ada nombor dua kan.....rupanya "tertentu"....yang nombor 2 tue kene baca dalam english......aduh........semak kepala otak betul lah.......ngeh....ngeh............
*6t
Yang nie memang mcm nak nayakan orang jer.......atie pulun lah baca dalam english.....sixtie........tak paham sbenarnya....tapi bt2 paham lah.......pikir punyer pikir punyer pikir.......rupanya "nanti"........korang rasa ada kene mengena ker........kalau ikut yang betul.....mesti lah "enamti" kan......tang mana bunyik nanti pun tak taulah............huhuhuhuhuu
*pky
Yang nie lagilah.......langsung tak nampak urat2 ayat tue......skali rupanya "pakai".........versi english kah??????.....wakakakakakkak.......
*kew
Eiiii...apa nie.....tak paham laaaa........muehehehhehe

*dy
Ha???????..............what is this...........maksud uols "die" kah??????...kakahkahkahkah

Ermmm.....ada banyak lagi sbenarnya.....tapi asal nampak perkataan yang mcm nie.....terus malas nak baca......takut pening kepala jer.......lantak korang lah....janji korang bahagia kan.....tapi agak2 lah nak singkatkan pun......yang paham tue paham lah....yang tak paham....ternganga jer depan pc...mcm mak nie.........muahahahhaha......
Oklah uols....mak nak balik dulu....babai......slamat berhujung minggu....da...di....duuuuuuu........




wife yusri n ibu fizri...

3 comments:

ked khaydee said...

auwww..

memang mak trase uolsss..

da sah2 yang part 6t tu..huhu

mak rse mak sowg je kot yg gne..

mysha said...

aTie, tu lom Keje ngaN doctoR laGi taw..lagi teRuk tulisANnyew...

fM nih dah nek juling baca tulisan DioRg..KeKadang siap bilE kTe taNya dia caKap dia pun TAkleH baCa senDiri hahaha

Atie said...

pikah:bukan pikah sorang...ramai yang guna.....huhuhu...maklumlah...mak dah tua....word2 advance nie mana lah mak tau....huhuhu

mysha:tang yang tak leh baca sendiri tue memang kelakar...hahahahh

nuffnang