Friday, April 06, 2012

Pindah

Atie nie sejak azali....
memang tak suka pindah2..
pindah umah ker...
pindah barang ker...
pindah tmpat duduk ker...
apa saja yang namanya pindah...
series betul2 tak suka...
tambah skang nie kene pindah opis
owh please la....paling menyampah
banyak kot barang nak kene pack
kene plak dengan fail atie yang limaratus lebih tue...
pergh....letih ok nak pack semenyer...
belum masuk segala dokumen yang perlu dilupuskan bahan bukti tue....
muahahahhaha....
tak suka nyer....
so nasihat atie kt korang2 seme....
kalau korang dengar jer opis nak berpindah...
cepat2 bt surat tukar jabatan lain ok....
mcm atie dah terlambat dah...
memang tak bleh nak bt pa per...
berserah jerlah.....
huhuhuu






wife yusri n ibu fizri...

4 comments:

GreenJade said...

oh masih teringat2 penat yg x abis2 bpindah opis dr PJ ke USJ..ya ampun..nazak yu

xpe slow2 kayuh...bab nk pack filing tu mmg hazab..kena buat sket2..else mmg boleh pitam sekali kayuh.

Atie said...

GreenJade: memang rasa nak pitam dah nie....

lieyalatif said...

ish akak plak atie, bab pindah2 ni mmg lemah laaa lutut...kalo boleh tak mo pindah2 nie.....letih laaaa...almaklum la dah tua2 ni mmg mls nak mengemas2 hah huk huk huk (buat efek2 tua) hahahahaah

Atie said...

kak lieya:mmg betul....bab nak mengemas nie agak lemau skit.....

nuffnang