Friday, August 03, 2012

Cake Boss

Saper suka tgk astro chanel 707...
kalau korang pernah bukak chanel nie...
mesti korang perasan ada satu rancangan realiti yang best
citer Cake Boss....
best wei citer dia....
realiti tentang sebuah kedai kek....
maju betul kedai nie...
kek2 dia giler punyer cantik....
kagum betul......

Cuti 2 hari, hari tue...
atie pulun kaw2 la tgk chanel kegemaran atie nie.....
kalau husband ada manjang jer nak suh atie tukar chanel lain...
dia kureng skit citer omputih cenggini...
balik2 citer melayu...tak pun citer cina....
lagi2 kalau drama gerak khas tue...
owh please la.....
atie plak lebih suka chanel 701,702,703,711,712
banyak rancangan realiti....
baru lah best.....



Boss dia yang pegang kayu tue....
Budy....dia nie memang kretip giler....
entah  mana lah dapat idea nak hasilkan kek-kek gorjes...
semenyer cantik....



See....tak nampak mcm kek kan....



Owh...please lah....apsal cantik sangat ntah....
rasa mcm nak sanding lagi skali 
pastu nak mintak si Budy nie bt kan kek i....
auwwwww


Padanan warna yang cantik kan.....
memang ceria betul....


Kek selipar...
korang pernah terpikir nak bt kek nie....???



Nie lagi satu...
kek umah terbakar....
nie mesti Bomba yang mintak....
mesti sayang nak potong nnti....


Tapi atie nie minat jerlah tgk citer mcm nie...
kata nak buat sendiri memang tak lah kan....
tangan tak berseni lah katakan...




wife yusri n ibu fizri...

6 comments:

A.I said...

aku pon suka tgk cake boss tu. mmg aku minat channel 701, 703, 707. pastu yg 551, 553..771, 773..mmg ralit le tgk sbb sume 'real life' ;)

Atie said...

kak ai:sama lah kiter...heheh

lieyalatif said...

EH AKAK SUKE atie...suke sgt2...kagum gile dieorg buat kek yg mcm2 bentuk tu...sampai kan akak penah tepikir sanggup ke laaa aku nak mkn ni hahaahahahaah

Atie said...

kak lieya:hehehhe.....kadang2 memang tak sangguo nak makan kek2 yang cantik tue...

Rosidah Binti Muhamad said...

salam perkenalan dan salam ramadhan Atie..akk suka jaga chanel tu. klu tgok siap bergaduh dgn anak2 lg..

FatihaNur said...

salam...huhu sy peminat cite cake boss ni...hehe

nuffnang