Wednesday, August 15, 2012

Shoping last minit


Assalamualaikum korang.....
wah...masing2 atie tgk mcm tak sabar betul nak raya kan...
seme persiapan pun dah siap....tinggal nak balik kampung jer kan.....
Sama mcm atie jugak lah....seme persiapan dah siap...
tapi persiapan atie ngan fizri jer lah...
persiapan husband atie ada lagi tak siap....
baju melayu dah ada...cuma baju tak berapa nak melayu jer takder....
Selama nie kuar shoping asyik menyoping baju fizri  ngan atie jer....
sbb kami dua nie memang senang skit kalau nak membeli......
Mcm husband atie tue....dia kan cerewet skit....
semenyer nak perfect....so...memang makan bulan lah kalau nak carik baju selai....
muahahahahah

Memandangkan kesian tgk husband tak dapat2 lagi baju raya...
so...atie ambik lah cuti kemarin.....
husband habis kelas kul 11...pastu terus chow ke shoping komplek...
berdua saja....fizri tinggal kt umah mummy dia....
kalau fizri ada lagi lah tak jadik keje....
fizri skang makin melasak...dia tak suka kiter stop satu tempat tue lelama....
dia cepat boring....
so nak tak nak memang kene tinggalkan kejap kt mummy dia...
fizri lagi suka kot kene tinggal...sbb biler atie bagitau yang fizri kene duk umah mummy
ibu nak gi shoping ngan abah....dia jawab  "okkkk...."
sambil sengih2......

Singgah banyak tempat gak ler kemarin....
sampai lengoh la kaki nie....
alhamdulillah settle....cuma husband nak carik lagi baju t-shirt kolar selai....
padahal dah beli banyak....tetap jugak nak tambah selai.....
mcm lah nak beraya sakan kan....
atie raya kt alor setar tahun nie....
Mcm tahun2 lain....kalau raya kt alor setar memang kurang skit lah meriahnya...
sbb sedara tak ramai....
jalan satu hari dah habis seme umah sedara...
pastu membongkang kt umah...
Kalau member banyak balik kampung alor setar mungkin atie akan beraya ke umah mereka nnti....
zu and hana.....i nak terjah umah uols bleh?????
Zu ngan Hana nie member sebilik masa kt politek dulu....
dan mungkin jugak terjah umah zamzuria......
muehehehehhe





Siler bertabah tgk muka sembab atie yer.....
Lepas pakai tudung seme....ambik henbeg
baru perasan yang atie tak pakai bedak langsung....
memandangkan malas nak bukak balik tudung.....
jadiknyer kiter kuar jer umah tanpa secalit bedak....
Muka suci gitu....hahahahhahahakkkkktuiiiiiiiiii
Lama jugak atie tak enteprem dalam blog sendiri kan.....


Dan nie lagi satu gambar syok sendiri dari atie....
Fizri tak der nie memang senang skit nak bergambar syok sendiri....
muahahahahahha....
K lah uols i nak sambung buat keje dulu.....
esok kalau line tenet ok i update lagi yer....
atie keje lagi minggu nie.....
sabtu baru balik alor setar....
pastu khamis depan masuk keje balik...
atie tak cuti lama......
Sbb sajer nak berkorban demi "mengutamakan" 
pegawai yang nak balik kampung "jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh" sangat  *tddmka*
ngeh...ngeh...ngeh.....
 
 
wife yusri n ibu fizri...

2 comments:

ked said...

wah! gojesnye uols!
i loike..
hehe

Atie said...

pikah:wellll....hehehhe

nuffnang