Friday, December 21, 2012

Kiter lunch jauh skit hari nie...

Lunch tadi blur tak tau nak kemana...
sejak dua tiga menjak pindah kt lebuh pantai nie
manjang jer blur tak tau nak makan kt ner....
memang lah dekat jugak kalau nak makan kt padang kota nun
tapi muak ok kalau hari2 makan yang sama jer...
kadang2 atie bawak bekal....
lagi sedap makan makanan bekal dari beli kt kedai kan...

So tadi kebetulan ada member sorang nie nak gie e-gate
dah kebetulan tinggal pun berapa ketul jer kt opis nie
so dengan muka tak malunyer decide nak ikut skali...
heheheh...
dapat jugak merasa makanan lain...
lunch kt secret recipe jer...
kalau masa opis masih kt komtar dulu..
kerap jugak lunch kt secret...
sejak pindah jer kami2 kurang makan makanan2 mcm nie...
kfc jauh....mcd jauh....secret jauh.....yang ada cuma mamak kt bawah jer....sadis betul....
huhuhuhu




Dah lama tak makan kt sini....rindunyerrrr....


Atie order spageti carbonara....
skali sampai spageti cheese overdose....
muak giler nak habiskan...
memang tak habis pun...
pastu rasa nak termuntah.....
tahan....tahan....
nak sangat kan....rasakan....muahahhahah


Member atie order black forest....seketul jer...
yang habiskan krimmmm tue adalah saya...
memang elok sangat lah kombinasi lunch atie...
krim + cheese........
mau tak muntah....
fadan muker aku......




wife yusri n ibu fizri...

3 comments:

adorable ked said...

rindu nak lunch ngan kak atie jugakkk!
sobsobsob..
bile nak mai penang pun ta taw nih..

Gieyana said...

Wauuu..bestnyer..kite suka kek kt sini jer..kalau food tue mcm kureng sket..but once a while best gk layan..:-)

Confirm kenyang ni kan..a.:-)

Atie said...

pikah:pikah sombong...dah tak sudi nak turun penang....ngajuk ah camni

Gieyana:terlebih kenyang...hehehhe

nuffnang