Saturday, January 19, 2013

Bacalah Anakku


Set Bacalah Anakku nie atie beli dah lama
masa husband dapat baucar buku yang first tue
tapi mmg tak pasang lah sbb nak ajar kenal huruf dulu
Tapi hari nie tergerak hati nak try pasang bagi Fizri tgk
Alhamdulilah Fizri nak ikut
semua sebutan dalam cd yang sedia ada tue
tapi cara belajar memang agak style lah kan
bantal kene ada
selimut kene ada

Takper...kiter bagi peluang dulu
lepas nie no bantal selimut bagai
kene belajar betul2
tapi tak bleh nak salahkan Fizri jgk
sbb dvd hanya ada didalam bilik sajork
tak mampu nak beli sampai duo...
huhu



wife yusri n ibu fizri...

5 comments:

lieyalatif said...

bagus program ni atie....kalo betul2 atie follow nanti fizri boleh bace dgn cepat.....anak2 akak macam mia dan mija kan akak hantar kat laman cerdik presint 11, kat sane pakai kaedah bacalah anakku ni lah...so far alhamdulillah mmg cepat dpt...umur 6 tahun budak2 ni dah boleh membace dah.....

hope fizri terang hati untuk cepat belajar key...anak cikguu mesti pandai punye tuuu heheeheh amin...

Atie said...

kak lieya:aminnn....heheh

MITSUWIRA said...

A'a Syifa, Ainaa pun tahun nie dah start belajar guna program nie kat taska dia. Kat laman cedik jugak. So far cara program nie dia bukan target kenal huruf dulu tapi cuba membunyikan dulu huruf...

Atie said...

farihan:tuelah..dia ajar kiter sebutan kan...bagus jgk,,,

My name is..nUr aDiLa said...

Salam kenal..harap sudi terima kunjungn saya di cni..btw sy dah follow blog nih..^_^

nuffnang