Monday, July 09, 2012

Sempit ok sempit.....

 

Nie printer


Nie mesin card printer



Nie scanner


Nie cpu



Dan beginilah keadaan meja saya buat masa skarang
2 3 bulan akan datang tak tau lah mcm mana
mungkin mesin potostat plak ada kt sini jugak....
makin sempit ok work station i....
tak suka tau....
nak gerak ke hulu ke hilir pun mcm dah terbantut....
plug plak terpaksa berkongsi ngan orang sebelah...
sbb semenyer full....
nak pasang kt plug yang belah satu lagi masalah plak
sbb wayar tak sampai kt cpu....
terpaksa menumpang kasih kt orang sebelah....
muahahhah


Biler mesin dah banyak....
cpu terpaksa letak kt bawah....
biler cpu kt bawah......mulalah nak pasang tumbdrive 
terbongkok-bongkok kt bawah meja....
sungguh kurang sopan.......
Sebetulnya tempat atie nie takder printer....
sbb biler mesin scanner ngan card printer tue datang
atie terpaksa transferkan printer tue kt pegawai....
tapi memandangkan sistem e-terimaan nie kene print resit dan dan tue jugak
so nak tak nak printer kene ada jugak kt sini....


Tapi tuelah....biler printer nie tetiba ada
meja atie jadik mcm tuelah....
memang penuh ngan mesin lah....
biler seme mesin bergerak serentak...
bunyik memang sebijik mcm kilang.....
member sebelah atie si nurul lagi over....
dia kata mcm bunyik motobot....
tak suka tau....
muehehheheheheh




wife yusri n ibu fizri...

5 comments:

lieyalatif said...

ye la atie...akak tgk pun sempit sendat tau....ko tau akak punye printer gabak besar....rimas aku tgk...sume aku sumbat bawah meja...cpu/printer sume bawah meja..tenang pale otak akak tgk meja luas sikit.....

Atie said...

kak lieya:biler meja sempit nak buat keje pun tak best kan kak...

ked said...

overnye kak un kate cam bunyi motobot!hahahaha

kejadahnye cpu kat bawah kak atie.. dah jadi 2 keje lak nak tunduk2 cucuk thumdrive..

yeay! dah boleh print kad lesen TG sendiri ea? kim salam kat nasuha abas taw..
kikiki

Atie said...

pikah:kak un hang memang slalu over...hahahah....

nak bt guane....meja terlalu sempit kalau cpu kt atas....

nasuha abas????....owh....mamat senget tue.....tak suka tau....hari tue dia datang bt muka kerek lagi....pastu mulut tue rasa nak cili jer.....

ked said...

kan? patut kak atie diorang bagi bilik je cam bilik rahsia dulu.. hehe..

ahaks! arap je muke ensem.. kalau saye, mase die datang tu siapkan cili potong siap2.. biar die taw pedih sket mulut die tu..

nuffnang