Wednesday, September 05, 2012

Gambar Raya Kiter.....

Hari nie ok....hari nie....baru hegeh2 update gambar raya....
orang lain gambar masing2 dah basi....gambar raya atie jugak yang masih fresh....
Faktor utama yang menyebabkan atie betul2 malas nak update gambar raya 
adalah kerana gambar memang tak banyak......
percaya atau tidak.....hanya dua keping gambar jer yang berjaya dirakam....
Nie seme gara2 si fizri yang tetiba nak jadik hang tuah pepagi raya tue......
kejap2 kang bersilat...kejap2 kang bersilat....mentang2 pakai baju melayu....lagi la dia naik syeh.....
panggil banyak kali pun dia bt dono....
duk sibuk nak bersilat ngan sepupu.....


Dah Fizri tak mau ambik gambar....
atie gambar berdua jer dulu ngan husband atie nie.....
tetiba feeling orang baru kahwin takder anak...
sungguh sweet skali.....

Raya kali nie agak suram skit....
sbb raya kt kedah kan....bukan atie tak suka balik kedah...
tapi family husband atie nie kecik jer....
tak sampai satu hari dah habis tawaf rumah sedara....
raya kedua masing2 terbongkang dalam umah....
tolong mak mentua masak itu ini nak jamu anak2 dia makan....
petang skit husband ajak gi window shoping.....
tue jer lah aktiviti atie selama kt kedah tue...
Sbb tue atie tak ambik cuti lama....
atie ambik satu hari jer....
Hari khamis baru masuk opis.....

Dengar kata....raya kt terengganu best ....
mana taknyer......dah lah sambut befday abah atie.....pastu siap bt bakar2 satay gitu...
bengkekkkkkkkkk jer rasa..........
takper...tunggu raya haji nie......
bukan stakat bakar satay....kambing pun atie bakar....
(erk..mcm lah makan kambing)



Setelah dipaksa...dipujuk...dibelai...ditatang
baru lah hero atie nie nak bergambar
tue pun satu jer gambar nyer
dah lah gambar gegar2
ok lah dari takder langsung yer dak
tahun nie tema biru
tahun depan mungkin tema power rangers mcm family didie ailias plak
muahahahhaha




wife yusri n ibu fizri...

6 comments:

kaklong said...

haha..jgn jeles..satay tu...meriah betul...tp xbanyak pun org makan satay..kejar safiyyah punya pasal

Atie said...

kak long:hahahahah....saper suh kejar safiyyah....biarkan jer...

lieyalatif said...

hahaahahaha...fizri bajet diva la tu tak mo amik gambar..demand tol siap kene pujuk rayu yeak ekekekeke

tak pa atie, raye haji kang balas dendam yeak heheeheheh

Atie said...

kak lieya:memang kene balas dendam kak....heheh

ked said...

4 kali reload baru dapat tengok gambar raya kak atie..
hehehe..
wah2, birunya uolss..
suka mak tengok nyah..
:)

hopefully next raya saye dapat tengok gambar berempat pulak lah yea..
aminn..

Atie said...

pikah:berempat??.....aminnnn...heheheh

nuffnang