Tuesday, September 25, 2012

Pameran????

Tudia...tudia...tudia......punyer lama tak update blog...
Nak kata bizi memang tak lah kan....
buat2 bizi lagi ada....muahahhah.....

Nie nak bagitau nie....kt opis atie skang nie tgh berlangsung nyer satu pameran....
Nak terang lebih lanjut pasal pameran nie nak kene atie study dulu pasal pameran nie...
keji tak....apa yang berlaku kt opis sendiri pun tak tau....
Atie tau....tapi tau skit2 jer lah...tapi tak yah terang lah yer...malas nak menaip....bleh?....
Apa yang atie tau....atie kene jadik potografer.....
pes time ok...kalau tak...manjang jer atie jadik model...kuakuakuakua......

Kiranya keje atie paling senang la kan..heheheh
Pameran nie start hari jumaat hari tue sampailah hujung minggu nie....kira memang berderet la...
Hari sabtu hari tue atie kene datang......
duk la dari pagi bawak ke petang....
Mcm2 aktiviti ada....
henna free....face painting free....caligraphy free....
dah kebetulan free kan......so...apalagi....buatlah kan...
hehehhe



 Atie mintak design yang simple jer....
Tue pun fizri tgk terus kata...."eiii...geli....eiii...." buat muka geli....
Husband atie lagi la....dia kata kotor......tak berseni betullah.....


Nie untuk caligraphy....



Nie untuk pameran second day tue....
pameran untuk homestay....
bamboo style....



Mari gelak ramai2 meh....


The Gallery



Dari pandangan depan opis atie...



Dan tidak lupa jugak gambar paling gedik diabad ini....
dia ingat dia cantik la tue....
owh please la....muahahah

Tue jer lah gambar yang atie nak share pun...
yang lelain kalau rajin tgk kt fb yer....
tue pun kalau adalah....
maklumlah...atie memang malas nak upload gambar kt fb....
harap kengkawan tag jer lah.....



wife yusri n ibu fizri...

3 comments:

ked kookie said...

sumpah cantik kak atie!
nak gi opis baru jugak laa..
nak amik gambar kat frame tu..
semata sangat kan?
hehehe

Atie said...

pikah:memang semata sangat....

lieyalatif said...

wahhh best2...ko tau atie, kalo laki aku ni sure suke nie...die minat gak art2 gini...akak pun minat gak tapi yg henna tu jek laaa hahaahahah dasar perempuan kan!!

amboi terselit pic perempuan gediks disitu....suke2 sbb comel!

nuffnang