Wednesday, December 31, 2008

isteri hujung minggu...

yup...atie memang isteri hujung minggu.tiap2 minggu husband atie dan warning awal2 wajib balik.letih wo......mana taknyer,setiap jumaat lepas kerja, terus berdesup ke puduraya,pastu beli tiket nak balik penang.sampai dlm kul 12 malam jumaat.malam ahad plak ambik bas kul 12 malam sampai kul 5 pagi isnin,ambik bas ke putrajaya terus ke opis.mana la badan nie x letih.mau pengsan atie kalau tiap2 minggu mcm nie.heheheheh...tapi nak wat cam ner kan.dah memang nak jadi isteri solehah.wakakakakaka....hari nie atie balik penang.atie ambik cuti 2hrbulan tue.so lama la gak luangkan masa ngan husband.ngeh..ngeh...kalau orang lain sibuk anak nak masuk skolah atie plak sibuk ngan suami nak masuk skolah gak.apa kes...adoi la....biler dah kawin nie mcm2 atie blajar.kene bangun awal pagi masak sarapan,pastu masak untuk makan tengah hari,petang,malam...kemas umah la,basuh baju la..letih2.tapi biler tengok member2 blog macam kak ai,lieya,zana dapat handle seme tue ngan anak la lagi rasa macam respek plak nengok diorang.kiranya uols nie macam sumber inspirasi la bg atie.hehehe..walah...

2 comments:

lieya_latif said...

ooooo atie ngan hubby tak same tempat yeak......tak de plan nak tukar ke atie.....takpe atie, insyaallah atie kuat nak idup cenggini.....dugaan tuh.....

wah cuti lame tuh...seronok!!!! berhoneymoon sakan la korang yeak hikhik hik hik...tak kisah la dik, yg penting atie pandai jaga makan minum husben walaupun hanye hujung minggu.....biar die terindu2 ngan atie bile dah lik putrajaya nanti he hehehehe

selamat bercuti dan selamat tahun baru .....

ctazira said...

Alah.... x apalah atie. dan tugas kita acam tu nak uat acam mana. X apa nanti lambat laun akan duduk sama gak....

Go!go!go!....

hehehehehe

nuffnang