Tuesday, May 31, 2011

First time try bt egg tart...

Memandangkan oven dah selamat dikidnap dari umah mak...jadiknyer projek baking membaking pun on lah......benda pertama yg atie try bt dulu egg tart.....selama 20 tahun hidup nie tak pernah terlintas nak bt egg tart...ehh....20 ker???????.........ngeh...ngeh........sedap tak sedap belakang kira......try buat tue yang penting.......kalau husband cakap tak sedap takper.....first time lah katakan......tapi kalau husband kata sedap......well.....see the hand la.....muahahhahahahah

Resepi kulit tue atie salin masa nasi lemak kopi o kt tv9.....ada sorang chef nie datang ajar.....pastu yg isi tue atie tiru kawan atie....si aredaa punyer resepi......hehehhe...aredaa....menjadi wei.......

First time lah katakan....so ada yang senget benget jugak.....takper nnti kiter cuba lagi.....nak try bt cheese tart plak......cheese dah beli....tunggu angin rajin datang jer.........husband cakap sedap.......tapi bagi atie inti dia tue mcm manis skit....sbb atie bt adunan separuh....tapi tang nak masukkan gula tue atie rasa mcm atie termasuk lebih....tue yang manis tue.....tambah plak orang yang buat tue memang manis....lagilah........wakluuuuu....muhahahhaha......



wife yusri n ibu fizri...

5 comments:

adarnadzmie said...

wah..wah..wah.. dh semakin terror yer atie... hehe...

Atie said...

sesekali mencuba kak....hehehe

saveme_zero said...

alamak..ko dah berjaya buat la. ksu tah bila ... hahaha.

cute rasberry said...

cayalah k.atie...
terbaek2....
pas nie buat chess tart plak taw

Atie said...

kak sue:tetiba jer angin rajin datang kak...tue yang gagahkan diri bt jgk tue...heheh

aredaa:jadi ko.....berlambak mak makan....tue yg badan dah sama ngan tong drum tue...muahahah

nuffnang