Monday, September 26, 2011

Saya tak suka pompuan kt klinik tadi....

Bukak...
Tutup..
Bukak balik...
Pastu tutup...
Series memang takder idea langsung nak update
manjang jer duk main tutup bukak blog....
ermmmm.....apsal eh....
aura malas menjadi-jadi plak...
tadi gi klinik...bawak fizri checkup...
fizri good boy hari nie...
duduk jer atas kusi...
mungkin sebb husband takder skali...
first time jugak lah atie sendirian bawak fizri checkup....
husband suh berdikari....
dia cakap atie terlalu harapkan dia...
nak kemana-mana berdua....
eh....opkos la...
kata laki bini.....ngeh...ngeh...
oh tadi masa nurse tgh check fizri...
datang sorang pompuan duk ngadu
kata ngandung plak.....anak masih kecik....masih susu badan lagi
pastu kalut mintak nak jumpa doktor...
rupanya dia mintak nak gugurkan...
what the .............
kenapa??......ko ada laki kan
alasan sbb anak masih kecik...
heiii......tak kira la anak kecik ker dah besar ker
kalau dah Tuhan kasi ko rezeki
ko kene terima
kenapa mintak nak gugur...
agak kurang ajar bagi atie....
nasib baik doktor tak nak buat...
ada riak kecewa kt muka puan tue tadi...
memang la sesetengah orang tak nak lagi
mcm atie....series atie kata memang buat masa skang nie
atie tak bersedia lagi...
sbb atie nak betul2 sihat....
kalau uols nak tau....perut atie nie still sakit ok....
kejap2 kang berdenyut....
nak jumpa doktor takut.....hehehhe
tapi kalau dah Tuhan turunkan rezeki...
atie akan terima.....
tak terlintas akan buang mcm yang pompuan tue nak buat.....
entahlah......banyak kali nurse mintak dia balik
pikir masak2 dulu....
jangan melulu jer buat keputusan....
kalau tak nak 'melekat'.....
pandai2 la ko ekjas sendirik....
ambik pil ker
cucuk ker...
pakai alat ker....
nie pandai 'buat'...
tapi tak pandai nak mengelak bagi lekat...
biler dah lekat...
pandai plak ko mintak nak buang.....
agak tak bersopan disitu.....
i hethcu.....
eh....panjang plak melalut....
dalam pada takder idea tue....
kalau dah jenis banyak cakap....
mcm nie lah....
muahahhaha
jap nak letak tajuk jap.......


wife yusri n ibu fizri...

4 comments:

ked said...

keji sangat pompuan tu! i hate her too!

Atie said...

pikah:me to...

adarnadzmie said...

selalu dgr yang haram jer nak buang anak... ni yang halal pun nak buang jugak... hai mcm2 kn...

lieyalatif said...

eiii rase nak tampo2 jek pompuan tu...mase buat tu apesal tak pakai en K ke...mkn pil ke...pasang iud ke....adoiii laaa....dah tuhan bagi rezeki nak gugur plak.....takde pegangan agame ke ape pompuan tu....

akak plak emo atie heheehh

nuffnang