Friday, December 02, 2011

Minggu depan yang bizi

Assalamualaikum.......
petang baru hapdet.....
pastu hapdet kosong plak tue...
sungguh tak sopan....hehehehhe......
hari nie atie bz skit nak siapkan seme benda yang ada atas meja nie....
sbb minggu depan atie takder kt opis...
5-7hrbulan atie ambik cuti
sbb adik atie yang no.3 nak konvo..
atie kene bawak mak ngan abah gi sana
atie tak berapa nak kasi abah bawak kete jauh2 pegi sana
so meh atie yang tolong bawakkan..
plan baikkkkk punyer ngan husband 
skali jabatan pendidikan antar surat...
husband kursus dari 5-8 kt alor setar
spoiilll betul la.....
tukar plan
atie ke perak
husband ke kedah
fizri????
opkos la ikut mak nyer
ngeh...ngeh....ngeh.....
so korang doakan lah yer atie selamat sampai dan selamat pulang yer....
8 haribulan tue plak ada event kt langkawi
LIMA
so fly ke sana plak 8 hrbulan
bizi sungguh
nasib baik mak ngan abah atie still ada kt penang lagi masa tue
so mintak tolong jagakan kejap sementara nak tunggu husband sampai umah.....
plan asalnyer 8 hrbulan baru nak balik penang
sbb booking hotel dari 6-8hrbulan
nak gi jenjalan dulu....
dah jadi mcm nie mungkin 7 hrbulan baru balik kot
ishhh.....mcm letih plak
sbb hari konvo tue 7 hrbulan
penang ke perak dalam 2 jam kan?????
ker kiter tolak awal pagi 8 hrbulan tue....
flight ke langkawi 1.35 petang
sempat kot kan....
ishhh pening la......aduhhh....
nie seme gara-gara surat pendidikan tuelah
habis seme program jadik kelam kelibut.....
tak suka tau.....
apa-apa pun seminggu la blog nie sunyi....
kalau atie rajin atie bt scedule kt blog nie
tue kalau rajin yer...
kalau tak.....
senyap sunyi la blog mak....
ok lah uols
atie nak settle skit lagi keje nie
jumpa lagi seminggu akan datang.....
babai
Assalamualaikum........




wife yusri n ibu fizri...

5 comments:

adarnadzmie said...

selamat bizi yer atie... hehe..
akak pun cuti mggu depan... cuti balik kg ku... mak n abah akak balik mekah 6/12...

lieyalatif said...

pergghhh dasat ko punye busy atie...kesane kemari ko dibuatnyer....ini dah selevel ngan menteri ni ekekekeek...tapi tang pi konvo ngan langkawi tu best tu...syok ko....dpt berjalan...kene plak en hubby cuti sekolahkan, leh le ikut sekali...dpt cuti2 malaysia sekali......

Atie said...

kak normi:bizi giler nie ha....muhahahhah.....mak ngan abah akak nak balik dah yer....hope selamat sampai...amin... :)

kak lieya:menteri pun tak bizi mcm nie kak.....muahhahah

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

minggu yg sibuk namun sentiasa ceria ok:)

Nur Syafawati said...

assalamualaikum attie..lame nyer x jengok blog atie..hehehe..sihat ke? anak kamo dah besarrrrr...bile nak tambah lagi niii

nuffnang