Thursday, June 28, 2012

Facebook

Entah kenapa lah lately nie atie rasa facebook dah semakin boring
takder benda yang menarik....
banyak benda yang mengarut....
(matiklah kalau makzukenbeg baca statement aku nie)
tapi kan itu lah yang atie rasa skarang....


Ada yang seronok tue seronok lah kan...
Tgk perkembangan kengkawan.....
Tgk life kengkawan yang happening
Tapi dalam sronok2 tue ada jugak yang 
owh.....please la......ko mencarut kt saper nie...
ha....gitulah.......


Tambah2 tak seronok biler 
manjang jer orang antar request game kt atie...
melambak plak tue....
dah pesan jangan send....send jugak....
degil betul......
mak nie sbenarnya dah tua....dah tak berapa nak layan dah game2 seme nie....
dah tak bernapsu ke arah tue dah....
so...renti2 kan lah.........
orang yang sama plak tue kan.....
bosan betul.....


Belum lagi yang tetiba orang tak kenal nak sembang ngan atie....
pompuan tue ok lagi lah....nie laki....
kejap2 kang....
hi atie....tak rehat ker....
hi atie...bz ker.....
kalau orang yang atie pernah jumpa kt luar means.....
kawan opis lama ker.....kawan masa teknik dulu ker
lain citer lah kan....
nie kawan kepada kawan.......
owh.....tolong lah....
atie nie bini orang kot.......tak elok dari sisi agama......(mood ustajah tetiba)........
tapi.....kalau korang nak tanya menda yang penting walaupun kiter tak pernah kenal......terus straight forward jer....dont belok2..........jangan lah nak guna ayat2 bunga....bagi mukadimah panjang giler....
cakap atie cantik lah.....comel lah........muka mcm ex-gilfren lah......
tolong yer.....jangan.......
sbb atie tau seme tue auta jer lebih......
meluat ok...meluat....


Korang pernah tak tetiba expakwe korang add korang kt pesbuk....
mesti ada kan....
korang approve ker???.....
atie???.....
atie tak....
sbb nak buat apa tetiba nak expakwe jadik kawan kt pesbuk plak....
sesenang jer nak jadik kawan....
apa....ingt atie lupa ker segala mak nenek pitnah yang ko (mangkuk hayun) lemparkan kt atie dulu.....
dah lah tabur citer memacam pastu tetiba nak jadik kawan plak kt pesbuk...
apa kes......
nak menyibuk hal orang lah tue.....
ko send lah mesage berpuluh sekalipun....
poke atie dua tiga juta sehari pun....
takkan dilayan ok permintaan itu.......
Hidup i dah cukup bahagia ok.......


Rasanya bukan sbb kt atas tue kot buatkan atie rasa facebook nie boring....
tapi mungkin sbb faktor umur......
haiya....belum masuk angka 3 sudak boring sama facebook....
adakah atie tua sebelum waktu?????.....
muahahahahhaahha
hanya saya dan keluarga saya jer yang tau sbb nyer.....
k lah....nak sambung bt keje.......
babai.....




wife yusri n ibu fizri...

3 comments:

lieyalatif said...

akak lak kan...add ex-boipren akak hahahaha...saje nak tunjuk akak bahagia walaupun tak kawin ngna die haahahaha...dasar kan! sempat nak riak2....ye la atie, sbb die tu dulu kat sekolah bajet hot...pantang pompuan dahi licin sume die tackle...pastu bye2 gitu ajek...sudahnye die tak kawin2 lagi heehehehehehee....

ko jgn kate boring...kang kene saman kang hhaahahah

Atie said...

kak lieya:hahahahha...lawak la akak nie.....

dia ada masa2 kak boring tue.....heheh

Bibu Wilda said...

btula mmg boring and kadang buang masa pon ada rasanya hehehe cam tade keje nak tgk life org yang sungguh happening mening...berjaya sana sini...dan kdg2 bile kita tak puas ati TERR luah la kat situ dan menunjukkan la betapa perangai kite sebenarnya camne...haha tapela nanti bile kita dah tak boring ade feel balik kite berfesbuk balik , ok?

nuffnang