Friday, March 11, 2011

Kereta "itu"

Sabtu lepas....bawak fizri main kete yang misteri tue....hehehheh......so far stakat nie kete tue dah tak gerak sendiri dah.....nak gerak mcm mana kan kalau husband atie letak dalam kete atie.....full terus kete kecik atie tue ha.......duk la dendiam dalam tue....jangan tetiba ko bunyi time aku drive sudah....ada gak masuk longkang nnti.....


Amacam special tak no plak kete anak mak nie.......cepat2 beli nombor...mana tau kene kan...eh.....harammmmm........muahahhahah.....atie beli yg kecik jer pun.....hajatnyer nak sabar yg sebijik mcm kete apaknyer tue....tapi fulus tak brapa nak lebat....so...sambar kecik2 sudah....tue pun fizri dah tak braper nak naik dah....fizri nie cepat boring skit.......

Safety first yer anak2.....tgk gambar nie mcm sweet jer dua branak nie.......diaorang la penawar atie.......sambil keje bleh plak tetiba teringt kat husband teringt kat anak.......kata sayang kan.....heheheheh

Yer....anak saya nie...memang takder prasan ok naik kete nie....jalan ker tak jalan ker sama jer ekspresi muka dia tue ha....mcm pasrah jer ha.........kadang2 tue dia tunjuk sana sini sambil sebut de de de......atie ingtkan apa la de de de tue......rupanya "there"......tuepun mummy dia yg bgtau atie......."fizri dah pandai sebut there atie kalau nak gi memana.......kejap2 there sambil tunjuk belah kanan....dia suh kiter bawak dia gi sana la tue....."........bengap gak mak ko nie fizri woi....hahahhaha

Biler dia dah boring dia mintak nak turun....pastu abah dia la plak main tekan2 remote tue....takper...biarkan jer la....siannyer kt husband saya...time dia kecik dulu mana ada benda nie kan.....hehehehhehe

Pastu ajak abah dia jenjalan kt lain..........jenuh kawal dia sorang nie....

Ya Allah...atie ker tue......gemuk nyer ko nie atie woi.......bebawak la diet skit.....

Tetiba rasa mcm nampak atie nie tinggi jer dalam gambar nie...walaupun gambar tengah tunduk....tapi posisi badan atie tue menunjukkan mcm atie tinggi kan....paham tak?...tak paham sudeh.....huhuhuhu



Mana la anak atie nie tak lasak....cuba tgk apa yang husband atie bt kt fizri tue......dia ajar panjat tiang la.....pastu dia terbalikkan budak tue lah....aduh.....pengsan mak nyah........tapi kan....kalau pernah baca buku pasal growing child nie.....posisi kiter terbalikkan anak kiter sbenarnya elok....tapi janganlah bt kerap sangat.....kang jadik lain pulak...

Tgk tue....tapi fizri suka jer.....

Comel nyer dia.......huhuhu


Dah habis boring la nie sampai siap nak merangkak lagi....dah....jom kiter balik.......meh kiter tgk video yang sempat atie upload nie.....bleh tgk muka fizri yang pasrah jer masa naik kete tue.....huhuhu


video






No comments:

nuffnang