Friday, April 08, 2011

Mak letih ok....

Curik-curik update nie..
just nak bagitau yang atie bz giler skang
sampai tak sedar jam dah dekat kul 5 tue
ada taklimat isnin nie...
giler tak giler biler seme nie last minit ok
dah elok cantik nak bt kt negeri kedah
ada plak yang gatal suh bt kt penang
pastu yg penang plak tinggal 2 orang jer yg kene urus
tak ker migrain atie ngan bos
nak tak nak
kene bt lah jugak
mentang2 lah kitaorang
slalu dapat pujian tiap kali bt event...
tue yang gedik tue nak datang sini
pesanan khidmat masyarakatyang ikhlas dari saya penulis blog....
"lain kali....kalau esok nak bt event....bgtau hari nie pun boleh....i tak marah....(senyum paksa :) )
ok babe...
jumpa selasa yer
tue pun kalau atie tak mc la..
maklumlah..
banyak benda nak pikir
samapi otak pun dah tak larat nak pikir dah
tekak nie sampai kering asyik duk cakap ngan client
client pun satu
dekat kul 5 la lagi ramai yang gatal+gedik nak datang
tak leh datang pagi ker...
eeiii....geram tau......
ok babai.....



wife yusri n ibu fizri...

4 comments:

Meina Marlina said...

tulah yg sakit hati.. orang awam ni mcm x paham2 lg waktu pejabat kerajaan.. kat tempat yna ade yg 12.50pm baru terkedek2 nak beli peta.. blom pukul 2pm dah terpacak depan kaunter pastu bising knp x bukak lg.. huhu

ked khaydee said...

btol3..
mak pon letih uols..
mak balik kul 6.30 ari 2..
hehehhe
cian kat cik konica minolta kte..
x brnti2 die wat keje..
jum blnje die lunch ari isnin kak atie..
muahahaha

mysha said...

taK perLu kaTA apa2...'SEnyUm"!! hehehe

saBor aTIe ek..nama Pun KROjE...

atie said...

yna:customer nie memang pelik2....mentang-mentanglah customer always rite...huhuhu

pikah;kesian kt konica...haahahha

musha:tengah senyum nie...hehehe

nuffnang