Wednesday, July 20, 2011

Agak terkilan...

Dari dulu lagi sbenarnya atie tak berapa selesa ngan opis nie
tak selesa dari segi persekitaran+orang dalam nie
nak mintak tukar?
rasanya bt per atie nak lari kan...
better teruskan jer...
lagipun takut dapat yang lagi teruk
kalau tak suka+nak marah
tak yah kata kt blakang
tak yah nak update status kt fb
datang jumpa terus
atie lebih suka mcm tue
kalau berterusan takder angin takder ribut
nak masam2 muka
tengok kiter jeling2...
customer datang tak bagitau
tak nak cakap....
please la...
cuba jadik 'matang' skit
kalau atie ada bt salah
bagitau direct...
kalau atie tak der bt salah ko nak marah orang lain
cuba jangan bt muka kt orang yang tak bersalah...
keje jer dalam opis...
tapi hati sbenarnya lebih tenang kt rumah



wife yusri n ibu fizri...

5 comments:

mawar (^_*) said...

ermmm...betul tu...aien pun mengalami situasi yg sama...
dpan kite manis mulut dr gulu tp belakang...haihhh...
kt dok satu ofis n mmg akan bjumpe n akan bekerjasama...nape kalo kt ada salah mereka xblh tegur n ckp dpan2? kan lg mudah n senang..xde la hal tu berpanjangan n berlarutan..kan?kan?

peace no war (*_*)

Atie said...

mawar:malas nak layan orang mcm nie....nmpak depan mcm ok...tapi dalam hati memang kiter tak tau....tau..tau...dah update status...tak puas hati cakap kt depan....malas nak balas balik...pendam jer...

ked said...

wat hepeng kak atie?
tell me,tell me..
tp,based on status, macam taw jep..

Atie said...

pikah:malas nak cakap pikah....tapi tuelah....kalau tak puas hati....cakap depan2...jangan terus update status fb....agak tak matang di situ....

Semangat46 said...

sbr jerlah cik syifa yer, yg penting dtg jer keje lps punch card kita niat nak buat keje dgn hati yg ikhlas, utk ibadah dan mudah2an rezeki yg kita dpt ari tue berkat. Anggap jer lah 'suasana2' yg tak menyenangkaan tue ibarat 'setan2' yg sedang menggangggu semua niat2 baik kita td tue hahaha.. okay tak nasihat sy nie hehehe...

nuffnang