Friday, January 23, 2009

balik kg,oo....balik kg...

Hari nie atie balik kampung lagi.atie top up cuti lagi 3 hari.jadinya seme skali jadi seminggu..ngeh...ngeh...(angkat kening skit) lama okeh atie cuti.jangan jeles.lagipun atie dah lama tak balik umah emak.windu la plak.mak mentua atie pun nak datang umah atie kt penang nun.jadi persiapan kene perfect tau.umah kena kemas.masak pun kene yg kaw..kaw...walaupun menantu dia nie macam kayu jer biler pegang senduk tp tetap nak cuba masak jugak.tak sedap jangan mara yer mak.heheheh...kiranya seminggu nie full la kot jadual atie.tak de nyer masa nak kepit2 ngan laki.wakakak....dan lagi yg bt atie tak sabar nak balik nie sebab nak ambik album kawin yg lagi satu.belah laki punyer.tak sabar nak nengok aksi sopan alalala gadis melayu terakhir.hahahhah......nak muntah ke uols baca statement atie nie.lantak lah...ader atie kisah?hehehe.....dalam dok taip blog nie mata atie skit2 nak nengok jam.ada la dekat 2ploh kali.padahal lambat lagi nak nunggu kul 5 tu.apa punya bengong la atie nie.nampak sangat kegedikkannya nak balik.nie kalau buah hati atie aka husband atie nengok nie mesti dia cakap buang tebiat ke per bini aku nie.......pastu atie balas la balik..gedik2 pun ader gak orang sayang.hahahha...penah tau hubby atie kuarkan kenyataan macam tue.dia cakap atie GEDIK ok....
glitter-graphics.comtapi dalam nada yg penuh sopan dan penuh tatasusila.ngeh...ngeh...


4 comments:

fida said...

take care masa dlm perjalanan pulang tu.....

kasihatie said...

fida:thanks fida..heheh

NuLi FotoBloG said...

WaH wAh.... BalIk Kg TiaP² MiNGGu Ek.......

kasihatie said...

nuli: nak bt mcm mn.tanggungjawab....

nuffnang