Wednesday, January 14, 2009

my wedding by imho

atie dah tunaikan tau janji atie pada uols.gambar nyer banyak sangat yg cantik2.tp takkan la atie nak buh seme yer tak.maklumlah,kan tengah keje nie.kang kalau bos lalu nengok atie duk tenung komputer sampai nak terjuling bijik mata naik heran plak dia.atie buh yg mana atie rasa diri atie cantik jer.ngeh...ngeh...nak gak up tue.layanszzzz...


kening haruslah dijungkit skit yer puan2..





atie paling suka gambar yg nie.hehehehe




posing baling2 kelopak bunga la plak..


yg nie aksi spontan.

hujung blah kiri tue akak atie.yg lagi dua tue mak sedara


9 comments:

Anonymous said...

aiii kak atie..nk tgk lg gambaq kawen atie...xpuas la...cantik bangat..heheheh

kasihatie said...

anonymous:saper nie?heheh..nnti ader masa kak atie upload lagi yer.

Anonymous said...

nie iza la..ermm gambaq pengantin pihak lelaki yg ramai2 tu ada tak..buh la..nk tgk...bleh save gambaq tuu..wat kenangan...

kasihatie said...

yg tue dalam dvd lagi satu kot.kak atie x dapat lagi dvd tue.nnti fotografer tue nak antar.

ai said...

chumel sungguh kau atie! dan disebabkan kau chumel tulah makanya gambar2 ni jadik cantek.. ;P

kasihatie said...

kak ai:tima kacih diatas pujian kak ai tue.sungguh terharu atie.hik..hik..hik..wakakaakka..kak ai pun aper kurangnyer.anak dah 4 tp still cantik lagi tue..

Nur Syafawati said...

Salam atie!!sememang nyer kamo udah cukup cantik ler...without make up pun kamo dah cantik akakkkk tgk..hahaha..masih pengantin baru ni...akak doakan moga kamo berbahagia hingga ke akhir hayat..selamat melayari bahtera rumahtangga..ehem2..bile nak wat bb??ahaksss

kasihatie said...

nengok live lagi cantik.ngeh...ngeh...kak sya pun aper kurang nyer.lawa tau...sbb tue dina comei.dlm proses nak wat bb la nie.wakakka

~Atie~ said...

atie........canteknye....org name atie ni mmg cantek2 la...hehehehehe.........awk, sy dh buh resepi daging masak merah...jgn geget meja opis lg tau...kang rongak gigi

nuffnang