Tuesday, January 13, 2009

pre wedding by imho

At last,album yg atie tunggu2 slama nie dah pun siap.memang cukup puas hati.cantik wo.......gambar ngan model dalam gambar tue.heheheh...terasa macam nak ambik gambar lagi skali la.sebab bleh buat posing mcm2.posing tenung langit,posing tenung2 mata ngan cik abang.posing masuk dalam semak samun.heheh...rindu2..tak sangka tau gambar dia secantik nie.mana taknya atie rasa masa tue atie ngan husband posing ntah apa2.macam2 gaya ader.dengan dia punyer pemandangan tue nak kata cantik tak la sangat.tapiiiiii.....biler dah siap gambar tue wowwwww......terkeluar bijik mata nie nengok nyer.memang cantik.malas la nak cakap banyak.uols tengok la yer...untuk gambar nikah ngan sanding atie akan bt entry yg lain.satu satu yer....tungguuuu....

cam poyo jer.wakakak

hehehe.....macam main nyorok2 plak



6 comments:

ai said...

bestttttttttttt...kenangan tu!

kasihatie said...

kak ai : tau takper.kenangan paling best.

lieya_latif said...

cantik atie.....mane2 yg cantik tu cuci besar2 n framekan.... akak suke pose main babacak tu....alalalalaal....romantiknyerrrrr.....

kasihatie said...

lieya : atie pun suka pose babacak tue.teringat maser kecik2 dulu.heheh

NuRuL 'AiN said...

wah..best nye..atie amik pakej tu dkt ne?

kasihatie said...

nurul ain : atie ambik pakej asing2.fotografer atie nie dia part time jer.kt kulim.gambar dia memang cantik.hehehhe

nuffnang