Friday, March 06, 2009

argh....tidak....

entry nie adalah pasal luahan hati atie...chewahhhh.....sajer jer atie nak share ngan uols...macam nie citer nyer....pasal produk kecantikan la...atie memang dah lama pakai olay nie..aderlah dekat 2 3 tahun gak..sebab pakai olay nie pasal tengok ader sorang member atie pakai olay...waduh...licinnyer muka dia...heheh...sbelum nie kerap gak la tukar2 produk...nasib baik la muka atie nie cap tembok besar cina..jenis yg kebal...jd tak der lah effect pa pe...alasan yg paling kukuh atie nak pakai olay nie sbb dia murah...hua..hua..atie nie tak der nyer nak pakai yg mahal2..maklumlah..tak mampu..cleanser olay nie just 10hinggit.krim dia yg kecik tue pun 10hinggit..yg besar 23hinggit...see....murah kan...tp yg nak jadikan citer nyer...hari tue krim atie dah abis...masa kt penang la....gi la kuar nak beli...skali habis pasar raya sampai ke kedai runcit tue...tak der krim yg atie pakai...pelik gak...yg ader pun krim total effect yg botol itam tue...huh...biar betul...pastu dah balik putrajaya try cari kt alamanda...nasib baik ader...kebetulan beutician(betul ker atie eja nie) olay nie ader..atie tanya la apsal krim yg macam atie pakai tue x der...rupa2nyer...diorang dah x kuar dah jenis tue..diorang upgred produk tue...kalau produk yg upgred takperlah nie skali ngan harga2 tue.kalau naik singgit dua tak perlah..nie krim sajer,takder la besar mana dah 54hinggit lebih..cleanser dia 17hinggit...huh..mau kopak poket husband atie macam nie..ngeh..ngeh..ngeh...sabar jerlah....tp atie totap tak nak tukar...teruskan jer lah..nie kalau tak cantik gak tak tau lah..kang atie tukar pakai sabun mandi jer lah...hehehehe
nie cleanser atie skang....best pakai cleanser nie sebab dia tak der buih...

krim atie skang...dulu atie pakai yg tutup itam tue..pastu atie tukar pakai yg kelabu....


mula2 skali krim olay yg atie pakai

pastu atie tukar krim nie plak...




nie dia punyer mask...tp jarang atie pakai...skeping tue dah 10hinggit...baik atie pakai putih telur jer..br 30sen..hehehe



5 comments:

mysha said...

paTut aR muka Ati beRsih dan Gebu hikhikhik....

Erm cLeanser sekaRang mmG sumE naIk haRga.. diorg kaTa upgraDE tp tu ar uPgrAde proDuk ngAn hARga sKali kan...

LasT choiCe seNTAL jeR dEnGan sAbun CaP kaPAk...

ai said...

aku pon pakai olay gak..sebelum ni aku tonyoh ngan sabun mandi je. kahhhhhhh!

kasihatie said...

mysha:ishk.. tak la gebu sangat muka atie nie mysha..muka mysha lagi licin..bersih jer...heheh..ingat nak sental ngan sabun cap kapak la...murah...heheh

ai:pasnie atie plak nak tonyoh ngan sabun mandi..keh..keh..

lieya_latif said...

dulu mase belajar kat uitm akak penah try pakai olay nie...akak beli kerim malam ....ya Allah atie, akak pakai muke akak naik jerawat giler2....last2 stop....tu le baru ku sedar, akak ni tak layak pakai barang mahal, so dari dulu sampai laa skrang akak tetap ngan krim temulawak akak tu....pencuci muke plak dari susu kambing....he he he he

tapi takpe, sesuai ngan muke ko untung laa....akak tgk pun muke ko bersih ajek ....

kasihatie said...

kak lieya:ader yg mahal kak...tp olay yg atie pakai nie murah jer...heheh....risau gak tkt tak sesuai krim mahal tue ngan atie..tp cuba lah dulu..atie pun penah pakai krim temulawak nie..ok..ptt la muka kak lieya bersih jer..hehe

nuffnang