Monday, August 15, 2011

Ada ker disamakan aku ngan adik Giant......memang tak patut.....

Haiiii gengs....sowiii.....takder gambar lagi kali nie....padahal cuti minggu lepas punyer beria nie tangkap gambar makananssssss..........skali rasa mcm malas giler nak transfer masuk pendrive....padahal klik sana klik sini...dah siap.....tapi tuelah....kalau dah malas tue malas jugak....muahhahahha
Kiter citer2 jerlah....lagipun tgk gambar makanan banyak2 pun tak elok...boleh mengundang aktiviti bukak pose kul 10....ngeh....ngeh........ok....nie nak citer kes rambut nie....ingtkan masa fizri suka sembur air liur jer rambut gugur maha lebat.....nie fizri tak menyembur dah pun still rambut atie maha agung lebatnyer....dah la rambut nipis.......biler bertambah tambah tambah gugur.....makin nipissss ok....halusssss jer............
Biler dah tak tahan tengok rambut asyik gugur jer......dah la rimas.....skang kan musim panas.....so...ambik keputusan atie nak zassss jer rambut nie.....hari sabtu tue....bangun pagi...ajak husband gi tesco jap beli barang nak buat puding triffle.....sedap wei.........muahahahha..... pastu gi saloon.......heheheheh.........takder pesen lain dah....atie nak pesen 'bop' jer.....sbb nampak kiut...walaupun muka tembam...takper....asal rambut kiut miut....hahahhahahaha
Tapi kan....biler dah siap.......atie rasa atie sorang jer perasan yang atie nie cantik....sbb husband atie punye reaksi memang diluar jangkaan.......
Husband : Rambut atie nie mcm yang dalam citer kartun tue.....
Atie : Kartun per??.....kiut kan......(sambil duk goyang2 kepala dpn husband)
Husband : Mcm dalam citer doraemon yang jadik adik giant tue.....
Sob....sob.....sedihnyer.....bukan stakat rambut....badan pun sama.....waaaaaaaaaaaa........


wife yusri n ibu fizri...

4 comments:

adarnadzmie said...

hahaha.. golak besau akak dok bayang kan atie dah jadik adik gaint... mcm ne tu...

akak pun br jer zass rmabut mggu lepas... dok gugur gak... hehe skrg ni tak lagi... hehe..

Atie said...

kak normi:entah mcm mana lah dia bleh terbayangkan atie nie adik giant...memang tak patut kak...tak patut....

ked said...

soooo sweeeeeeetttt kak atie..hahahaha

Atie said...

pikah;sweet la sangat....hahah

nuffnang