Thursday, August 04, 2011

Siapa Semangat46 nie??


Eh...tak berapa nak clear plak......uols klik jerlah kt gambar kalau nak lebih jelas yer.....nie nak bagitau nie.......ader someone nie........ader masa2 dia akan komen kt entry atie......atie ok jer....asalkan tak mengkondem atie sudehh.......tertanya gak la siapa dia nie sbenarnya....sbb langsung tak link balik kt blog dia....or....mungkin dia tak der blog kot.......dia just pakai nick Semangat46...........wah........bersemangat sungguh nie.....ngeh...ngeh....
Atie ok lagi....tapi kemarin........dia ada komen kt entry keberkatan atie tue.......tetiba dia panggil atie 'syifa'.......kalau uols nak tau.....dalam dunia nie......yang slalu panggil atie 'syifa' nie adalah mak atie sendiri ngan kawan atie masa kt SPA dulu.....si Farihan.......mak atie mcm biasa la.......memang suka panggil syifa sbb maksud dia kan penawar.......mungkin biler panggil tue rasa sejuk skit perut mak......muahahahhha........yerlah...anak dia nie kan kadang2 racun gak........huhuhuhuu
Yang si Farihan plak....dia memang suka panggil atie ngan nama tue.....dah brapa kali tegur....tetap jugak panggil atie 'syifa'..........best katanya.......well.....see orangnyer lah.......hahahhahahahha.........so.....biler kemarin dapat komen dari Semangat46...siap panggil atie 'syifa' terus teringat kt si Farihan nie........eh......bukan rindu ok....just teringat....giler apa nak rindu kt suami orang..........mati berasid aku nnti....ngeh....ngeh......
Yerlah......dah namanya dua orang jer yang panggil atie 'syifa'........kalau bukan si Farihan takkan mak atie plak kot......eh....mak i pun kadang2 baca blog i ok.....sbb akak atie suka bukak blog atie.....kadang2 adik atie pun bukak......hehehehhe......kalau mak tak baca pun....mungkin mak just tgk gambar cucu dia yang busuk masham tue......hehehehehhehe

Jadiknyer biler dikaji lagi kaji lagi kaji......atie rasa memang betul sembilan puluh sembilan point sembilan puluh sembilan peratus memang Semangat46 nie kawan atie tue..........wei......betul lah ko kan.....kan...kan...kan...kan.....mengaku jerlah.......wa no hal beb.........lama tak dengar citer ko wei........hehehehehheh:)






wife yusri n ibu fizri...

9 comments:

Semangat46 said...

mak aihhh, siap buat entry khas utk eden nmpknya nie hehehe.. Semangat46 tue adalah org yg sentasa bersemangat kerana apa pun yg berlaku semangat kita kena kuat hehehe...

syifa tgk ler comment smlm eden dah ngaku dah sapo diri eden sebonarnyo yo hikhikhik..

alah syifa nie, bior lah eden guna nick Semangat46 tue, sodap apo hihihi...

Atie said...
This comment has been removed by the author.
Atie said...

yolah.....eden tak kisah ha.....cumo eden heran bilo ekau panggil eden 'syifa'....hahahah....berbelit-belit lidah ha eden cakap nogori

mysha said...

hehehe enTry khas utK awak yer semangAt 46... ekekekeke

mystery guy yer atie.. hekhekhek okla tu ada fan.. hehehe

Mitsuwira said...

alah syifa oii, sekali sekalo cokap nogori apo salahnyo sobab eden kan org Melako..eh, ado keno mengeno ko hihihi...

sobab ekau dah buat entry khas utk eden so eden pun jawablah entry khas ekau tue dalam blog eden. Tau kan eden punya blog. Then lopas nie bilo comment eden sign-in jo lah yo sobab dah kantoi. x dapek eden nak nolong hahaha...

Gieyana said...

Salam kenal..

hihi...kiranya secret admire nie..:)

Atie said...

mysha:fan aper nyer...member atie gak mysha...hahahah

mitsuwira:eden slalu baco blog ekau...tapi ekau jarang nau update nyor...eh..ekau dah bt entry khas yo...jap..jap...nnti eden bukak yo....

gieyana:salam kenalan....:)

adarnadzmie said...

jeng3x... misteri nusantara...hehe..

Atie said...

kak normi:nusantara la sangat...padahal member...hahah

nuffnang