Wednesday, February 11, 2009

dpt hadiah kawin lagi

walaupun dah 2 bulan atie kawin,tp alhamdulillah atie still dpt hadiah lagi.sbelum nie atie tak bt pun kan entry pasal hadiah kawin.jd dalam entry kali nie atie nak ucapkan bebanyak tima kasih pada seme kawan2 yg beri hadiah pada kami.bt member opis kak zura,kak ira,ila,izan diorang bagi kipas meja.kak ina,lin,marini,cc ramlah,kak ety,kak maria bg gelang warna pink lagi.heheh..i like...nak pakai pun sayang.sebab atie nie jenis yg lasak skit.bt member typis kak pini,kak fai,kak ita diorang bagi set sudu.nice ok.tp tak guna lagi.sayang la..bt cc sharul ngan kak gayah diorang bg $$.heheheh....kak yati plak dia hadiahkan periuk untuk rebus telur kt atie.cantik wo.....kak siti bagi periuk nasi.campur ngan periuk nasi yg kak siti bagi nie dah 4 semenya.nampaknya sampai ke tua la tak payah beli periuk.ngeh..ngeh...annor plak bagi cermin.pandai ko yer.ko suh aku duk depan cermin lelama sambil picit jerawat yer.kahkahkah...emmm...ha...kak ina bagi set gelas.tima kacih...liza n adli plak bg set periuk.pun tak guna lagi.hehehehe...yg atie sebut nie seme hadiah yg atie dapat kt opis.hadiah yg dapat masa kenduri pun banyak.separuh dpd bilik stor tue hadiah kitaorang.tq uols...akak atie plak bg lampu tido.cantik siot..pun tak guna lagi.tak tau la biler nak pasang.dan yg terbaru hadiah atie dpt kain smayang ngan frame Allah swt dan Muhammad saw.hadiah nie dpd na ngan ita.member opis.atie suka sangat2.tima kacih yer dek....



warna pink lagi.suka sangat2...










6 comments:

lieya_latif said...

tu tande dieorg sayang kat atie...... cantik frame Allah tu....sesuai letak kat hall rumah.....time akak dulu byk dapat gelas......hu hu hu

kasihatie said...

kak lieya:atie pun banyak dapat gelas jgk.alhamdulillah.

NuRuL 'AiN said...

erm..bnyk nye hadiah yg atie dpt...! separuh dr bilik stor tu...
erm...blh wat stok smp hari tua tu :)

kasihatie said...

nurul ain:tau takper.tp bilik stor kitaorang kecik jer.tak la beso pun.hehehe

D.O.U.B.L.E...S said...

banyak hadiah senang bila dok umah sendiri nanti...cantik frame tu...

kasihatie said...

double:tima kasih...atie pun suka frame tue.

nuffnang