Thursday, February 12, 2009

malasnyer....

hari nie atie ader virus "m".start dpd pagi lagi rasa cam malas jer.nak wat keje malas,nak update blog pun malas.huhuhuhu....dah la mata pun cam lali jer nie.ngantuknyer....

10 comments:

ai said...

aku pon ngantok gak..huhuhu :S

kasihatie said...

kak ai:malas betul ari nie kak ai...

D.O.U.B.L.E...S said...

memang kalau sesiapa yang dapat penyakit tu .."M"..rasa nak tido je...

fzalah said...

hehee virus m stand for malas? haha me too.

kasihatie said...

double : mata atie betul2 x tahan nie.rasa cam nak bantai tido jer.tp tkt kene sekeh plak ngan bos.huhuhu


fzalah : klau dah kene virus nie mmg x der ubat nyer..heheh

- - - - - - - APISZ- - - - - - - said...

ngantok tido saje... tu je ubatnya..

(^_^)

miss♥wahida said...

hai atie...kite pun dah malas la..nk balik umh jew rasanye

kasihatie said...

apisz:nak tido tp tak leh,ader jer keje nak kene bt..huhu

misswahida:tuelah pasal.atie pun rasa cam nak balik umah jer nie..

lieya_latif said...

kalo datang mood malas mmg satu keje pun tak jadi kan.....rase cam nak lik umah tito jekkkkkkk sepanjang hari......

kasihatie said...

kak lieya:tau tak pe kak lieya.mmg rasa cam nak balik umah jer smalam.

nuffnang