Tuesday, February 24, 2009

senamrobik...

sbelum nie atie memang dah tau yg rumah sewa atie ngan husband kt penang nie jenis yg slalu adakan aktiviti.mcm2 la.hari tue ader bt makan2, pastu ader bt korban, pastu buat bubur lambuk mcm2 la...dan yg terbaru nie, setiap hari ahad ader senamrobik...punyer lah kuat muzik dipasangnyer.tak der cannyer nak bangun lewat..huhuhu..tp atie ngan husband tak join pun,kitaorang senamrobik dalam umah jer.ngeh..ngeh...memang rancak la dia punyer senaman nie..memang gerenti bleh kurus punyer..yg paling atie suka uniform dia warna pink ok..i like..i like...sepanjang atie ngan husband sewa kt sini memang cukup puas hati la ngan dia punyer pengurusan.setiap malam ader rondaan...kebersihan pun memang first class la...walaupun sbenarnya ader gak citer yg tak sedap didengar..heheh..nak citer ker x nak..emm nnti lah sesenang nnti atie citer yer...
tak ramai sangat yg join sebab masing2 mcm atie kot..senamrobik dalam umah...heheh


4 comments:

lieya_latif said...

ceh atie, ko cume tinjau dari tingkap jek....rugi wei tak join...best tu...free kuar peluh...leh maintain slim....

ceh ckp org jek lebih , kat umah akak pun ade gak team yg buat senamrobik ni....akak tiap2 ahad dah tanam azam nak join, last2 kul 9.00pg baru terjage....hahaahahhah nak buat camne tu.....senamrobik start awal pagi dlm kul 7 gitu hi hihi..alamatnye same cam ko jugak la....tinjau dari tingkap ajek, siap sorok2 lagi tau...keh keh keh keh

kasihatie said...

kak lieya:hehe...memang atie tgk dari tingkap jek..tak kose nak join...malas...padahal dalam hati dah tanam azam nak kuwus.keh..keh..keh..

ctazira said...

Alah.....
Setakat senamrobik kat umah baik x payah..... lebih baik uat aktiviti yang harus di dalam umah.....
hehehehehehehe.........
jgn marah ya.....

kasihatie said...

kak siti:aper aktiviti tue...leh bgtau tak??hehehe

nuffnang