Friday, February 06, 2009

mengidam megi la pulok...

smalam angin x der ribut x der tetiba teringin plak nak makan megi.lama jugak la tak masak megi nie.siap imagine lagi megi tu ngan kuah yg skit pastu buh telur,bg cair skit telur kuning tue pastu tabur cili api.slurppp......sodap wo..cili api tue buh bg lebih dalam 3 tangkai ker.biar berasap telinga ngan merah bijik mata uols seme.keh..keh...keh...br terangkat beb...bwk kete smalam pun ngan hati yg tak tenang.tak sabar nak balik masak megi...tp biler dah siap masak,makan seme...bukannya habis pun...hampeh tol lah...bt penat atie guna periuk jer x pasal2 kene basuh...ngengada betul...hahahah


10 comments:

Mitsuwira said...

'mengidam'...? lepas nie pulak boleh ler mengidam asam2 ker, jeruk2 ker, kari kepala ikan ker kan kan hehehe...

lieya_latif said...

mmg tul tu atie...kdg2 tetibe jek datang mood nak makan maggie haaa siap la dari opis dha terbayang2...he he he he....dulu mase kak lieya bujang2...kalo masak megi mesti separuh ...sebab kalo masak 1 tu sure tak abis....

tapi dah jadi mak org ni.....licin ajek.....keh ekh ekh keh

kasihatie said...

mitsuwira:woi...tak der pa per makna tau.mengidam jer.hehehehe

kak lieya:tau takper..maser bawak kete rasa cam nak pecut laju2.nak langgar seme lampu merah..punyer lah kuat penangan megi nie rupanya..ngeh..ngeh...

D.O.U.B.L.E...S said...

tengok udah mengidap..tak lama lagi dapat la tu baby chumel mcm ibu ngan ayah dia...

ai said...

megi kau serupa ngan megi aku gak..teor kuning nk cair2 skit (2 bijik) pastu cili api 3/4 tangkai..slurrrppppp!

eleh, basuh piuk seketul pon nk merengek! malas tul ;P

kasihatie said...

kak ai:heheh..atie memang pemalas kak ai kalau bab nak basuh piuk nie.

kasihatie said...

double:atie ngengada jer mengidam tue.tak der pa pe maksud lagi.heheh

saveme_zero said...

atie...klu nak join..ko ada Ym tak. kena join kapet cipet..ekekek. klu ada..add k.su ok. saveme_zero

NuRuL 'AiN said...

wah..ngidam maggie ke?? ade ape2 ke?? heheheehhhh :)

kasihatie said...

nurulain:upss...tak der pa per lagi..hehe

nuffnang