Wednesday, February 04, 2009

gedik at pantai seagate

kejadian di bawah nie berlaku pada hr yg sama atie berperang kt dapur.hehehe...en somi balik jer keje dia bgtau atie ader meeting kt skolah bayan baru.atie apa lagi duk pujuk husband la nak ikut gak.sajer nak gedik2 gi skolah balik.pastu leh gi jejalan.heheh..taktik tue....sronok wei rupanya biler masuk skolah balik.teringat zaman kiter kecik2 dulu.atie tunggu husband atie kt kantin skolah tue.rupanya skolah nie ader sesi petang.darjah 1 ngan 2 petang.bukan ker skang nie seme skolah bt sesi pagi jer ker??dalam duk nunggu tue tetiba loceng skolah bunyi.apa lagi penuh la kantin tue ngan bebudak.sronok gak nengok aksi bebudak nie.tapi geram pun ader.mana tak nyer diorang beli kopok jer bt makan petang.mcm mana la badan tue x kecik dik oi..cuber tiru mcm akak nie..pagi nasi,tgh hari nasi,mlm nasi..last2 ambik kau badan pun dah macam pau.
muka gedik sebab dpt ikut en.somi...sila abaikan muka atie yg dah tombam tue.

berebut2 diorang nak beli makan

tapi cuba uols nengok bebudak nie beli nie jer.mcm maner la badan tak kecik
lepas abis meeting,husband atie pun ajak la atie gi ronda2 penang.kitaorang ke pantai seagate.nielah first time atie datang tempat nie.sbelum nie dengar diorang duk citer jer.tmpt 'hot' untuk pasangan bercinta.ngeh..ngeh...
kengkonon bangunan tue cam kecik jer lah..

muahhh...

jangan muntah yer uols.atie sajer posing camnie untuk mengelak kan korang prasan badan atie yg dah gemuk nie.tak sangka menjadi gak taktik nie.heheheh..tipu sunat ok...





5 comments:

D.O.U.B.L.E...S said...

biasala tu kan...dah kawin..takpa gemuk pon cik abg sayang...

kasihatie said...

double : arap2 sayang la.tp dia dah bg hint skit2 kt atie."comel bini abang" dengan nada perli dan senyuman yg cukup sinis.heheheh

ai said...

bulat dah kau Atie! keh keh.. ;P

tp tetap chumel!!

kasihatie said...

kak ai:tuelah pasal.dah betul2 bulat nie.risau la.ngeh..ngeh..

ctazira said...

Alah... uat apa ak sorok.... Tak apalah dah gemuk yang penting buah hati sayang....
tul x????
hehehehehehehe

nuffnang