Wednesday, February 25, 2009

saper tue???

meh nak citer kejadian smalam...smalam kan atie balik lambat kul 8.00 malam..keje banyak la plak last minit tue..nasib baik ader gak member yg balik lmbt..dah siap2 nak balik seme br atie prasan yg atie parking kete kt tepi bangunan...tak la jauh sgt tp tempat tue gelap skit..atie plak sorang masa tue..member yg lain seme naik kenderaan jabatan....lupa plak atie nak alihkan kete masa petang tue..bagi dekat sikit..takperlah...insyaallah takder per kot..ok..dah turun lif tengah duk jalan tue sempat lagi atie snap gmbr..heheh..sajer nak masukkan dalam blog..coz lately nie atie dah x der citer la nak kongsi ngan uols ...elok jer tangkap gambar yg pertama tue tetiba atie dengar mcm orang duk batuk uhuk..uhuk...ish..saper plak tue...tgk tepi, kiri, kanan, depan, blakang, takder plak.tgk kt bangunan pun tak nmpk plak orang tp tak tau la tkt ader orang nak pekena atie pastu main2 nyorok2 tak tau la kan...bulu roma dah naik..tgn pun duk mengigil2.tp atie tetap maintain cun walaupun tau kalo toreh pisau kt muka nie sure tak der darah punyer...hehehe...yg ader masa tue cuma atie, kete kancil kenit ku ngan satu lagi kete kelisa...walaupun dua2 kete nie nama binatang tak kan kete nie kot yg batuk..keh...keh..keh...tak logik, tak logik....atie tak lari pun sbb atie tkt ader orang sajer main2kan atie pastu biler dia tgk atie bukak langkah seribu sure dibantai nyer gelak guling2.so..atie jalan ngan lemah dan lembut lutut lagi...sampai jer kt kete terus masuk,kunci pintu pasang radio kuat2...skali uols tau tak lagu per yg kuar...lagu toyol yg pak nil nyanyi tue...terkejut beruk+badak atie masa tue...mana taknyer..dah la tgh tkt, pasang radio kuar plak lagu nie.dah la tgh corus toyol duk gelak keh..keh..keh..masa tue..apalah radio era nie,lenkali pasang la lagu jiwang2 mlm2 cmnie...waduh....nasib baik tak der lemah jantung...pastu start enjin terus balik la...huhuhuh....
see....gelap kan???pas snap gambar nie la atie dgr uhuk..uhuk...tue..


see...hanya kete atie jer yg ado.....

nie muka tkt ker muka gedik2 tkt...





10 comments:

miss♥wahida said...

eee...leh lagi jalan pelan2...kalo kite mau langkah sejuta dah...atie..meh singgah blog kite amek hadiah

kasihatie said...

wahida:suke..suke..tq wahida...heheh..sbenarnye tkt gak.hehe

lieya_latif said...

atie2...rajinnye awak balik malam2....bahaye gak tu, kat kkm ni kalo ade yg balik malam2...kiteorg mintak tlg pak guard temankan sampai ke kereta....lain kali buat camtu la...akak plak yg risau....

tapi tak tahan tgk muke takut tu...tu mmg betul takut2 gediks tu...he hehe he

kasihatie said...

kak lieya:pak guard tmpt atie jauh...kt depan nun...hahah...tue memang muka tkt2 gedik tue.keh..keh..

D.O.U.B.L.E...S said...

lain kali jgn la balik mlm2 sgt..bahaya tu..hati2 tau risau pulak akak...dalam ketakutan tu sempat lagi nak bergambar tu..hehehhe
take care

kasihatie said...

double:heheh...tkt...tp totap maintain nak ambik gambar..tq kak..

saveme_zero said...

sib baik dia tak pgil ko atie..ekekekek

kasihatie said...

kak sue:dia tak tau nama atie heheh...jd dia batuk jer lah.wakakaka

Eda said...

nasib baik dengar je..klau nampak apa macam?pengsan disituuu...lalu tak update belog selama 44 hari...hehe

kasihatie said...

kak eda:tau takper...terus terlupa alamat blog sendiri..hik..hik..hik..

nuffnang